Om os

Det er vigtigt, at du føler dig lige så meget hjemme i din have, som du gør i din stue. Der skal være plads til afslapning og fest, leg og hobbyer. Der skal være plads til livet. Vi elsker uderummet og det store potentiale, der er for at skabe værdifulde øjeblikke i sin have, alene eller sammen med andre. Vi har ikke nogen webshop, fordi der er så mange muligheder inden for udendørs spa og havehuse. Derfor rådgiver vi dig altid, så vi er sikre på, at du får den løsning, der lever op til lige præcis dine drømme, så du får det maksimale ud af din have. Det er vores fornemste mission!

Personlig service

Vi sørger altid for personlig service, da vi mener, at samtalen med dig er starten på en god relation, som er fundamentet for at finde de helt rette løsninger til dig. Derfor kan vi også altid fanges på mail, telefon og messenger og du vil opleve en stor fleksibilitet. Dette gælder også når det kommer til levering, da vi selv leverer vores produkter. Hvis du ønsker, kan vi sørge for montering af dit produkt, hvor vi garanterer opsætning i højeste kvalitet.
pavillon i træ

Produkter i høj kvalitet

Alle vores produkter er af høj kvalitet, så du er sikker på at træffe et bæredygtigt valg både i forhold til materialer og holdbarhed.

Hvem er vi?

Bag Campingpods.dk står Lammert og Alice. Vi er et ægtepar bosat i det Sønderjyske, hvor vi nyder at være tæt på naturen og have fingrene i mulden. Vi elsker at skabe unikke løsninger og at hjælpe vores kunder på vejen mod en drømmehave. Lammert har stor erfaring indenfor sommerhusbranchen, service og logistik. Alice har stor erfarenhed i servicevirksomheder og har gerne fokus på en personlig kontakt.

Lammert Koning 

Alice Koning

Inspiration

Glæd dig til vores inspirationshave

Vi er ved at lave vores inspirations- og oplevelseshave, hvor du har mulighed for at komme og opleve vores produkter. Det er muligt at besøge os fra foråret 2024, hvor vi forventer at vores oplevelseshave er klar.